Warsztaty kulinarne – Szpajza
Serdecznie zapraszamy na pyszne warsztaty kulinarne, podczas których wspólnie odkryjemy sekret tradycyjnego śląskiego deseru – Szpajzy!
To wyjątkowa okazja, by podczas zimowych ferii połączyć dobrą zabawę z nauką w gronie najbliższych.
Razem przygotujemy ten klasyczny przysmak, który od pokoleń króluje na śląskich stołach. Może zagości i na Waszym?
Rodzinne chwile przy wspólnym gotowaniu – niezapomniane smaki i wspomnienia gwarantowane!
Zarezerwujcie swoje miejsce już dziś!
Zajęcia indywidualne:
Harmonogram zajęć indywidualnych:
8 lutego (sobota) godz. 11:00–12:30, 13:00–14:30
15 lutego (sobota) godz. 11:00–12:30, 13:00–14:30
22 lutego (sobota) godz. 11:00–12:30, 13:00–14:30
Koszt biletu indywidualnego 40 zł
Zajęcia dla grup zorganizowanych:
Harmonogram zajęć dla grup zorganizowanych:
10 lutego (poniedziałek) godz. 11:00–12:30, 13:00–14:30
11 lutego (wtorek) godz. 11:00–12:30, 13:00–14:30
12 lutego (środa) godz. 11:00–12:30, 13:00–14:30
13 lutego (czwartek) godz. 11:00–12:30, 13:00–14:30
14 lutego (piątek) godz. 11:00–12:30, 13:00–14:30
Opłata za warsztaty grupowe 500 zł
Ilość uczestników: minimum 10 osób, maksymalnie 25 osób
Rezerwacja:
• Zapisy prowadzone są drogą elektroniczną na adres e-mail: sekretariat@muzeumwsiopolskiej.pl
• Podczas rezerwacji należy podać dane uczestnika lub grupy zorganizowanej, numer telefonu kontaktowego oraz potwierdzić akceptację warunków udziału w warsztatach.
• Po dokonaniu rezerwacji wymagana jest wpłata za warsztaty na numer konta:
Millennium Bank nr 87 1160 2202 0000 0000 7039 8443
z dopiskiem: opłata za warsztaty (temat i termin), najpóźniej 3 dni przed rozpoczęciem zajęć.
• W przypadku niewystarczającej liczby uczestników (mniej niż 10 osób), warsztaty z zajęciami indywidualnymi zostaną odwołane, a wpłata zostanie zwrócona na konto.
• W przypadku niestawienia się w dniu warsztatów opłata nie podlega zwrotowi.
Ilość miejsc ograniczona!
Zdjęcia wykorzystywane w materiałach promocyjnych pochodzą z Szlaku Kulinarnego Opolski Bifyj